Team

Ons kantoor bestaat uit een enthousiast en dynamisch team waarbij iedereen over zijn eigen expertises en studiegebied beschikt.

Roel

Bestuurder
Fiscaal Accountant
.

Elvira

Dossierbeheerder
Accountant
.

Suk Ling

Dossierbeheerder

.

Robby

Junior Dossierbeheerder

.

Vacature

Dossierbeheerder m/v

.

Michael

Dossierbeheerder
Office manager
.

Nicolaas

Dossierbeheerder

.

Zen

Security manager
Emotional support
.

Missie

Het is onze missie om een topkwaliteit en topservice te bieden, tegen een sterk vast tarief. Door erg geautomatiseerd en geïnformatiseerd te zijn, kunnen wij heel doelgericht en bijna geheel foutloos werken. Het is daarbij ook onze ambitie om zo kort mogelijk op de bal te spelen en al onze dossiers voortdurend bij te werken en zorgen voor een zo kort mogelijke reactiesnelheid op vlak van bijstand en advies. Door voortdurende bijscholing en studie in combinatie met deze aanpak slagen wij erin om uw vennootschap of eenmanszaak sterk te optimaliseren, zowel qua structuur als op fiscaal/financieel vlak. Op die manier kan u als klant bij ons zelf gerustgesteld ondernemen en u focussen op uw core activiteit! Tenslotte trachten wij dit allen te combineren met de filosofie van een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is erg belangrijk om jezelf en je lichaam goed te verzorgen, positief ingesteld te blijven en een goed evenwicht te vinden tussen werk en vrije tijd. Een goede work/life balance met tegelijk een professionele, efficiënte en effectieve aanpak in de bedrijfswereld, zorgt voor een goed en gelukkig leven.

Tevreden klanten

Geregeld nemen wij poolshoogte van de tevredenheid van onze klanten om zo nog beter te kunnen inspelen op de specifieke noden van onze klanten en om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Op die manier zorgen wij voor een zeer goede klantentevredenheid. Een resultaat om trots op te zijn!

.

ACCION BV

  • Locaties ANTWERPEN
  • Ballaarstraat 68 - 2018 ANTWERPEN
  • Jan Van Asperenpad 3 bus 202 - 2000 Antwerpen
  • Tel: +32 3 337 74 50
  • Mail: Info@accion.be
  • BE 0836.494.841
  • ITAA 50.021.482