U bent starter?

U wenst een zelfstandige activiteit te aan te vangen? Neem gerust met ons contact op en wij geven u de nodige begeleiding en bijstand zodat u vlot en verzekerd kan starten.

U hebt een idee of ziet het gat in de markt?

Dan is het de ideale moment om de mogelijkheden te bekijken om dit idee concreet te gaan uitvoeren en om de haalbaarheid ervan af te toetsen. Wij helpen u met een eerste (gratis) gesprek met eerstelijnsadvies.

Wat doen wij voor u?

Als ondernemer wordt u onderworpen aan tal van wettelijke, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Het is vaak een hele opdracht om deze correct en efficiƫnt na te leven en de voortdurende wijzigende regels op te blijven volgen. Bovendien dient u zich eigenlijk op uw (commerciƫle) activiteiten te focussen.

Bij boekhoudkantoor ACCION kan u terecht voor het voeren van de volledige boekhouding, van het inboeken van facturen tot het opmaken van de eindbalans. Het continu blijven opvolgen van alle indicatoren van de onderneming staat bij ons centraal. Het is volgens ons immers van cruciaal belang om mogelijke problemen en oplossingen tijdig te signaleren en om onze klanten met advies en ondersteuning bij te staan bij elke fase binnen de bedrijfsevolutie. Ook startende ondernemers helpen wij graag bij de oprichting van hun eenmanszaak of vennootschap.

Een overzicht van onze diensten!

U wil dringend uw onderneming opstarten?

Een onderneming starten is een grote stap. Men dient vooreerst de haalbaarheid van een nieuw project af te toetsen aan de realiteit en een goed business plan op te stellen. Pas vanaf blijkt dat een onderneming voldoende kansen om te slagen heeft, dient men te bekijken welke structuur het meest aangewezen is.

Alhoewel een goede haalbaarheidsanalyse cruciaal is, kunnen wij vanwege onze ervaring met startende ondernemingen ook met de nodige snelheid handelen. Zo kan een onderneming bij ons ook op enkele dagen tijd opgericht worden vanaf wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen.

ACCION BV

  • Locaties ANTWERPEN
  • Ballaarstraat 68 - 2018 ANTWERPEN
  • Jan Van Asperenpad 3 bus 202 - 2000 Antwerpen
  • Tel: +32 3 337 74 50
  • Mail: Info@accion.be
  • BE 0836.494.841
  • ITAA 50.021.482